Skip to content

Vi på Lamelis vet hur viktigt det är att vårda och sköta om ett tak. Vi erbjuder en rad taktjänster; allt från att renovera och lägga nytt till att tvätta ditt tak. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi har lång erfarenhet av både invändigt och utvändigt måleriarbete till både privatpersoner, entreprenörer och Bostadsrättsföreningar. Exempel på arbeten som vi utför är fasadmålningar, garagemålningar och sprutmålningar.

Har du tröttnat på köksluckorna, börjar vitvarorna på slitna eller vill du rensa ut det gamla köket och sätta in ett helt sprillans kök? Vi hjälper dig gärna! Vi har en lång erfarenhet av att bygga kök och har under åren samlat på oss en mängd smarta tricks och lösningar som ger ditt kök det där lilla extra.

Det är inte bara utsidan som räknas när det gäller badrum. Ett dåligt utfört underarbete riskerar att bli en väldigt dyr och tidskrävande affär i slutändan. Vi på Lamelis följer ALLTID de senaste byggnormerna även om det inte syns på utsidan. Det gör att du får ett kvalitativt badrum som inte bara ser ut som du vill men även fungerar som du vill.

Oavsett om du vill göra om hela planlösningen eller bara renovera ett rum så hjälper vi gärna till. Med vår erfarenhet av målning, golvläggning och snickerier. kan vi ta hand om det mesta. Saknar vi någon specialistkompetens så har vi ett brett nätverk av underentreprenörer redo att hjälpa till. Det gör att vi kan ta hand om hela projektet så att du slipper administrera och samordna med flera företag.